torstai 24. elokuuta 2023

Muikun kanssa hallissa näätä- ja vegaanipalkalla

Varasin Alasintien hallin tokotreenejä varten, Jenna ja Muikku tulivat myös. Vyöti eilen lenkillä veti niin innoissaan treenihallia kohti, että päätin antaa sille kunnon treenin kerrankin. 

Aloitin merkkien "bongauttamisella" - huono aloitusvalinta, Vyöti oli ihan liian innoissaan, haukkui ja pää pyöri. Tässä vaiheessa Muikku tuli myös halliin ja Vyötille meni ihan mahdottomaksi keskittyä merkkeihin. Yritin saada sitä namuilla vähän keskittymään, sanoin sille jostain syystä "okei" ja silloin Vyöti vain meni Muikun luokse... Sain kumminkin teetettyä pari kiertoa näätälelupalkalla ja kyllä Vyöti leikki ihan hyvin. Muistutus minulle: älä tee ensiksi mitään vaikeaa vaan ensin lämmitellään helpoilla tehtävillä isoimmat höyryt pois. 

Tein myös ruutua (kaikki täydellistä), kiertohypyn loppuosaa (Vyöti lähti hyppykäskyllä usein ruutuun tai takaisin kiertämään, hups...), kaukoja (istu-seiso-vaihdossa pitää nykyään olla etupalkka, ettei Vyöti tee sitä etuset paikallaan). Ja vielä tunnari niin, että Jenna vei kapulat ja kapuloiden keskellä oli nameja rauhoittamassa. Vyöti haisteli, oli aika korkeassa vireessä, mutta ei koskenut vääriä vaan otti oman. Hyvä Vyöti! 

Palkkana oli vegaanisia koirien kasvispullia Peten koiratarvikkeesta, Vyötille maistui. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti