maanantai 15. toukokuuta 2023

Vyöti näyttelyssä ja trimmaajalla

Koska olen vakuuttunut, että Vyötistä tulee joku päivä joko toko-, agility-, koiratanssi-, käyttö- tai jokin muu valio, käytin sitä näyttelyssä, ja sieltähän se H napsahti. Tuomarina Paavo Mattila. Arvostelu alla:

Kevytrakenteinen, hieman pitkähkö narttu. Kapea pää. Hyvät korvat. Kevyt runko. Hyvinkulmautuneet raajat. Turkki ei parhaimmillaan. Hyvä häntä. Liikkuu kapeasti edestä ja takaa. Hyvä käytös.

Olen todella tyytyväinen esiintymiseemme, sain Vyötin jopa ravaamaan sievästi, ja se antoi katsoa hampaat. 

Seuraavana päivänä kävimme DogStopissa trimmauksella. Vyötillä oli ennen sterilointia tosi hyvä, kevyt turkki, mutta leikkauksen jälkeen siitä on tullut aika tuuhea. Minusta sillä on ollut selvästi kuuma lenkeillä. Sen takia, ja kesän lähestyessä, pyysin trimmaajaa ensiksi tekemään Vyötille pohjavillapesun ja sitten keventämään turkkia. Ennen kaikkea pyysin lyhentämään pyllykarvoja, koska niissä ovat aina kaikki risut ja männynkävyt kiinni... Lopputulos olikin mielestäni aika mukava, Vyöti näyttää vähän pennulta. 


 Tosi hieno kuva, punkkihuivi kaulassa ja flexissä aamulenkillä napattu kännykkäkuva... Mutta vähäkarvainen pylly erottuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti