torstai 7. maaliskuuta 2024

Hallilla ja pikkujälkeä


Vyötille "palauttava" tokotreeni: ruutua, kiertoa, seuraamista, kaukokäskyjä ja paljon palkkaa. Agilitykenttä oli vapaana, joten mentiin myös keinua, puomia ja A:ta. Esteet alkavat sujua, nyt kun vielä saisin sen ohjattua sille esteelle jolle haluan. Se tuppaa vähän lipsahtamaan aina sinne sun tänne...

Mustille perushallitreeni: palloilla ja possulelulla leikkimistä ja iltaruoka naksutellen jotain temppuja. Tällä kertaa sieltä tuli tötteröiden kiertoa sekä oikean ja vasemman puolen perusasentoja. En siis tee sen kanssa oikein mitään tavoitteellista liiketreeniä vielä, vahvistan vain yritteliäisyyttä ja leikkiä. Musti täytti 4 kk. 

Mustin kanssa olisi tarkoitus tehdä jatkossa nenätyöskentelyä, joten olen jo aloitellut ja tehnyt sille lumelle pari jälkeä, joille olen ripotellut nappulaa ja laittanut loppuun palkkarasian. En ole jälkihommissa mikään asiantuntija, mutta ehkä en tässä mitään kovin kohtalokasta virhettä saa aikaiseksi. Musti tuntuu tykkäävän ja on innokas mutta rauhallinen nenänkäyttäjä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti