perjantai 15. joulukuuta 2023

Agility

Agilityssa tehtiin eilen sellaista hauskaa rataa, jossa oli kaksi putkea ja kaksi hyppyä ympyrän muodossa, itse olin keskellä ja Vyöti juoksi esteitä. Molempien mielestä hauskaa. 

Keinua ei ollut tehty pitkään aikaan. Nyt tehtiin niin, että ryhmän kouluttaja oli keinun yläpäässä namin kanssa odottamassa Vyötiä ja laski keinun hallitusti maahan. Minä tulin perässä ja huusin sille KOSKE, KOSKE, joka on siis Vyötin käsky 2o2o-asennolle. Yhden kerran Vyöti hyppäsi keinulta pois ja meni keinun ALLE sen näköisenä, että nyt hän tekee hienon 2o2o-asennon. Nauroimme sille molemmat. Siis Vyöti on oppinut ihan tietynlaisen "pointteri-tyyppisen" seisomisasennon 2o2o-kontakteille, niin että se venyttää takajalat taakse, häntä on kippuralla selän päällä ja se tuijottaa eteenpäin. Niin nyt se meni siihen samaan asentoon seisomaan, mutta ei ollut kontaktilla vaan seisoi keinun ALLA. Hyvä yritys... Pari onnistunuttakin toistoa saatiin. Etupalkan päällä oli taas tötterö, joka käytiin yhdessä poistamassa, ettei Vyötin tarvinnut miettiä, voisiko se varastaa palkan. 

Keppejä Vyöti pujotteli jo 8 kpl peräjälkeen! Olen jumittunut tekemään vain kuutta. Nyt ohjaaja antoi neuvoksi, että ensi kerralla heti 10, Vyöti kyllä osaa pujottelutekniikan. 

Kävin vielä itsenäisesti toisella kentällä tekemässä puomin kontakteja. Kannoin Vyötin puomin päälle alasmenorampin eteen ja pyysin KOSKE. Ensin se hyppäsi alas ennen kontaktia ja hyppäsi uudelleen kontaktille 2o2o-asentoon. Seuraavalla kerralla menin itse viereen niin, ettei se pystynyt tekemään sitä, ja nyt saatiin jo hyvä alastulo ja kontakti. Jee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti