tiistai 26. joulukuuta 2023

Vuoden viimeinen hallitreeni


Saaran ja Faken kanssa Rovaniemellä Nuusku-hallilla treenaamassa 22.12. Hallille oli laitettu ihanat jouluvalot, eikä tuntivuokra ollut paha. Tein Vyötille ruutua, ruutuun mentiin leikkimään karvaisella vetolelulla. Eteenlähetys kuolleelle lelulle meni hyvin, mutta Vyöti on vähän huono nappaamaan lelua maasta, piti itse juosta ja näyttää että hei, leikitään tällä. 

Seuraaminen meni muuten hyvin, mutta peruutuksessa lähden itse väistämään koiraa, pitääpä kiinnittää tähän huomiota. 

Kaukokäskyissä Vyöti meni aluksi ihan villiksi takapalkasta ("Mustin maksalaatikko" -makkaraa) ja kuola valuen teki ihan kamalan "istumaan nousun", siitä video yllä... Teki sitten kyllä ihan hyviäkin vaihtoja. 

Tötterönkiertoliikkeessä yritimme saada kisoissa tapahtunutta virhettä esille eli että Vyöti hyppäisi mennessään. Nyt, kun olen siihen valmistautunut, voisin sen pysäyttää ja käskeä uudelleen kierrolle. Mutta ei se hypännyt, vaikka Saara kävi taputtelemassa esteitä, vilkaisi vain niitä ja meni tötteröille. Pysäytys oli taas huono, pitää ehkä ruveta tekemään niin että piilottaa Vyötille takapalkan jonnekin tötteröiden sekaan ja vapauttaa sinne? 

Lopuksi vielä koirat tekivät paikallaan istumisen 2 min, tämä hyvä.

Nyt pidetään vähän treenitaukoa, joululomaa ja varmaan pennun hoitokin vie sen verran aikaa, että Vyöti saa olla vähän kevyemmällä treenillä hetken. Tuskin on pahaksi meille kummallekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti