torstai 11. tammikuuta 2024

Pystykorva!

Vyöti on tehnyt lenkillä vähän rallytokoliikkeitä ja muita temppuja. Ja pääsi käymään Peten Koiratarvikkeessa, laatuaikaa sille. 

Mustin tämän viikon tekemisiä:

- TÄRKEÄ: ensimmäinen yö niin, että yön aikana Musti (tiettävästi) EI ollut tehnyt kakkaa. Pissin kuitenkin oli, mikä on ymmärrettävää, kyllähän monet ihmisetkin käyvät yöllä vessassa. 

- Kantoi sanomalehden palasen keittiöön ja pissi sille. 

- Kaikki kynnet leikattu kertaalleen; osittain opetin Mustin pitämään tassua paikallaan ja osittain harhautin sitä nuuhkimaan namia matolta samalla kun nipsaisin. Joka kynnestä annoin pikku palkinnon.

 - Vyötin kanssa noin tunnin metsälenkillä; paikoitellen kannoin Mustia sylissä, mutta aika pitkiä pätkiä se kipitti ihan itse, ja oli väsynyt lenkin jälkeen. Kutsuin sitä muutaman kerran nimeltä, ja aina se tuli. Annoin nappulamössöä palkinnoksi. 


- Ensimmäinen kerta bussissa. Tämä oli Mustille jännittävä kokemus. Se tärisi, kun menimme sisään, mutta ehti vähän rauhoittua ennen kuin jäimme pois. 

- Kokeilin naksutinkouluttaa sitä jossain muualla kuin omassa olohuoneessa, paikaksi valikoitui päiväkodin parkkipaikka. Heti Musti tiesi, mikä on homman nimi. Lopetin ihan muutaman toiston jälkeen ja palkkasin kaikki yritykset hyvin.

- Musti oli mukana, kun kävin hallilla vetämässä tokotreenejä. Osan ajasta pidin sitä sylissä, ja osan ajasta se oli kopassa kentän laidalla. Odottaminen ei vielä ihan onnistunut, puruluu ei kiinnostanut, Musti raapi koppia ja vänisi. Hetkeksi melkein rauhoittui nukkumaan, mutta sitten treenit jo loppuivatkin. Autossa nukahti samaan koppaan välittömästi. 

- Osaa aamulla odottaa ruokakuppiaan sievästi, kunhan sille vähän muistuttaa asiasta. 

- Opetellut sellaista, että jos Vyöti on nukkumassa, se pitää jättää rauhaan eikä vaanita ja hypätä yhtäkkiä toisen naamalle. 

- Korvat nousseet pystyyn! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti